Dé 5 leukste patronen voor de zomer

Met de lente die op zijn einde loopt, en de zomer in het zicht, hebben we 5 leuke patronen uitgekozen om jou alvast in de zomerse stemming te brengen. 
Ik heb zowel voor haken als breien gekozen waarbij we gebruik maken van verschillende soorten garens. Zo zit er voor ieder wat wils bij. 

1. Mini tas Evy 


Een mooi zomers tasje voor jouw lieve dochter om mee te pronken! Ideaal om mee te nemen op stap, naar het strand of om het komende schooljaar mee te starten. 
Gehaakt met de mooie kleuren van Durable Coral Mini

2. Pretty Colours omslagdoek 


Deze mooi gekleurde omslagdoek is gebreid met het mooie Durable Cosy Fine en is ideaal voor de koelere zomeravonden. Daarbij is hij heerlijk ruim en voelt super zacht aan. 
Met deze sjaal zal je zeker pronken en veel leuke commentaren krijgen. 

3. Gehaakte tas


Deze coole tas kan je overal meenemen en al zeker naar het strand! Het is altijd leuk om te pronken in jouw uniek gehaakte creatie. Uiteraard kan de tas ook gewoon gebruikt worden om al jouw haak of brei gerei in op te bergen. De tas word gehaakt met het mooie duurzame Catania Natur en zwart. 

4. Tropical Top


Met het mooie weer komt dit kleurrijke topje van pas! Ideaal om boven jouw bikini of badpak te dragen tijdens een wandeling of lekker aan het strand om even te genieten van de rust! Dit mooie topje word  gehaakt met het mooie garen van Durable Coral in mooie zomerse kleuren. 


5. Zomers dekentje


Ontdek ons mooi zomers dekentje gehaakt met het duurzame Catania van Schachenmayr. Dit dekentje is ideaal om s'avonds nog wat buiten na te genieten van een leuke intense dag, samen in de lounge met dit mooie dekentje over jullie tweetjes! Of je kan het ook gebruiken als mooie decoratie in jouw woonkamer. Dit dekentje is ook verkrijgbaar in pakketvorm. 

Ik hoop dat ik jou weer heb kunnen inspireren met wat leuke patronen en jou weer heb warm gemaakt om te gaan haken of breien!
Ik zou zeggen bestel je garens, download het patroontje en ga gewoon aan de slag! 

Reacties